Vi gjør deg god

Core Content spesialiserer seg på innsiktsdrevet markedsføring. Vi leverer treffsikkert innhold som inspirerer, engasjerer og lønner seg!

Vi er et innsiktdrevet kommunikasjonsbyrå som har spesialisert oss på å identifisere og produsere innhold som skaper vekst. For å hjelpe våre kunder med å oppnå vekst og nye markedsposisjoner, jobber vi helhetlig og strategisk gjennom hele prosessen. Vi produserer alt fra en enkel produksjon til komplekse prosjekter med bred mediemiks.

Nysjerrig på et samarbeid? 

Innsikt, strategi og innhold som treffer

Vi opplever Core Content som profesjonelle, dyktige og veldig serviceminded.
De svarer raskt, tilbyr hjelp og bidrar til økt bevissthet rundt hvordan vi kommuniserer med markedet.

Anbefaler Core Content!

– Kaja Eidet Eikeland
CEO/Daglig leder, Assessit

For utviklingen og opprettelsen av vår nye nettside, ønsker vi på X Meeting Point å si takk for løsningssøkende kreativitet og inkluderende rådgivning som vi mottok gjennom hele prosessen. Vi er godt fornøyde med resultatet og bruker derfor Core Content som fast leverandør også på andre løsninger.

– Gyrid Eggen Administrerende Direktør
X Meeting Point

Hvordan jobber vi?

Innsikt

Vi sørger for at du forstår hva kundene er interessert i, og hvordan du bør snakke med dem i de ulike fasene av kundereisen. Ikke fordi vi leker Nostradamus, men fordi vi har noen av Norges beste hoder innen forbrukerinnsikt og SEO.

Strategi og konsept

Vi bygger bro mellom innsikten og ditt videre arbeid, slik at alle i organisasjonen din har en klar forståelse av hva, hvem, hvordan og hvorfor.

Produksjon

Vi skaper tekster, bilder og video som gjør at leseren tror på deg, liker deg, og vil kjøpe av deg. Alt innholdet vårt er  basert på SEO og optimalisert etter relevante søkeord.

Distribusjon

Vi hjelper deg med å spre budskapet ditt til de rette menneskene enten du vil gjøre det i sosiale medier, på nyhetsbrev eller via målrettede annonser. Det sikrer deg maksimal effekt for pengene, og bedre salg.

+ 47 452 14 303

hei@corecontent.no

Nydalsveien 12, 0467 Oslo