Agenda

08:00-08:30: Frokost og mingling 08:30-09:15: Video som funker 09:15-09:30: Avslutning

Sted

Core Content Kongens gate 6 0153 Oslo Se i kart

6 juni – Video som funker

Hvordan lager du video som funker? Få tips og råd på dette frokostseminaret, gjennom relevante cases.

Hvordan kommuniserer du budskapet ditt effektivt ved hjelp av video – og hva er det egentlig som slår an?

Video tar stadig mer av oppmerksomheten vår i sosiale medier, og Snapchat tar en stor del av kaka. I dag er det over to millioner daglige brukere på Snapchat i Norge, noe som naturligvis gjør kanalen veldig attraktiv å kommunisere i. Torsdag 6. juni kan du få de beste Snap-tipsene fra ekspertene på området!

Snap Norges egne grunnlegger, Steffen Rabben, vil fokusere på hvordan du effektivt kan markedsføre med video. Steffen startet det norske Snapchat-kontoret for snart to år siden, som den gang bare var det femte kontoret til Snapchat i Europa. På seminaret vil han vise noen gode eksempler på hvordan du kan skape suksess med plattformen ved hjelp av Snap Ads og Story Ads.

Vi får også besøk av vegetar-entusiast og tidligere analytiker og konsulent i Google Norge, Hanne-Lene Dahlgren. Dahlgren skiftet beite i februar, og gikk fra å jobbe med digitale mediekanaler til å bli en selv. Hun har hatt stor suksess med boken «En skikkelig digg kokebok» og ikke minst programmet «Hanne-Lenes vegetar» som sendes både på Matkanalen og på Snapchat med seer-rekorder. Dahlgrens mål er intet mindre enn å få ned Norges kjøttforbruk med minst 30 % innen 2025, og da gjelder det å spille de digitale kortene sine riktig. Med sin analysebakgrunn og arbeid med digital markedsføring, har hun en spisskompetanse i å finne godt innhold som passer i tiden, og på Cloudfrokost deler hun raust av sine viktigste erfaringer.

Hjertelig velkommen til siste Cloudfrokost før sommerferien!

OBS: Vi har flyttet, og holder nå til i Sjøfartsbygningen i Kongens gate 6

Agenda

08:00-08:30: Frokost og mingling
08:30-09:00: Foredrag med Steffen Rabben fra Snap Norge
09:00-09:25: Intervju med Hanne-Lene Dahlgren fra Matkanalen
09:25-09:30: Avslutning

 

 

Meld deg på her!