Orkla – Plusstid

Core Content er Orklas strategiske samarbeidspartner med operasjonelt ansvar for Plusstids redaksjonsteam.

Redaksjonen består av en dedikert redaktør med et team som har kompetanse på journalistikk, film, foto, analyse, trafikk, SEO m.m..

Temaet optimerer med hensiktsmessig frekvens innhold, trafikk og data og betalt annonsering. Vi tar hånd om hele Plusstid-universet: nettsiden, sosiale medier, nyhetsbrev og Plusstid-magasinet, som sendes til 160 000 medlemmer.

Våre innholdsrådgivere produserer søkemotoroptimalisert innhold på fast og jevnlig basis for Plusstid. Sammen gjennomfører vi ukentlige redaksjonsmøter og bidrar med rådgivning innen SEO-, innholds- og konverteringsaktiviteter.

 

Har du fått med deg godatider.se – Orkla Sveriges nye content-satsning?

I juni ble piloten Orkla Content and Datahub Sverige lansert. Godatider.se, en svensk versjon av den norske Orkla-suksessen Plusstid.no, hadde en soft-launch i juli. 250 norske Plusstid-artikler er i første omgang oversatt til svensk og lagt ut på www.godatider.se.

I Norge ligger familie-nettstedet plusstid.no an til 8 millioner sidevisninger i 2019. Nettstedet har over 1700 artikler og organisk søk som trafikk-kilde vokser kraftig.

Hva vi gjør

  • Artikkelproduksjon
  • Foto og video
  • SEO og søkeordsanalyse
  • Annonsering på SoMe
  • Design
Core Content leverer kvalitetsinnhold til alle flater og er dessuten en viktig sparringspartner for oss. Spesielt innen digital markedsføring, noe som har bidratt til å løfte vår satsing på nett.
Anca Vislie, Leder Orkla content hub/PlussTid