Elkjøp Nordic

Vårt samarbeid med Elkjøp Nordic har så langt resultert i over 100 artikler om alt fra mobiler til oppvaskmaskiner på Elkjøps nettsider i hele Norden

Elkjøp har valgt å satse på hjelpsomt og nyttig innhold som forbrukerne lett kan finne når de søker i Google.

Optimalisert innhold

Vårt samarbeid med Elkjøp Nordic har så langt resultert i over 100 artikler om alt fra mobiler til oppvaskmaskiner på Elkjøps nettsider i hele Norden. Artiklene er basert på en omfattende søkeordsanalyse. Vår jobb er å hjelpe Elkjøp å ta ut potensialet i søkeordsanalysen i form av relevante artikler med tips og råd om alt folk lurer på rundt Elkjøps produktkategorier.

For hvordan kan kundene vite at det for eksempel er en dampvasker de trenger før de i det hele tatt har kunnskap om hvordan en slik fungerer. Eller er det kanskje en robotstøvsuger de er på jakt etter? Hva er hovedforskjellen mellom billigere og dyrere modeller? Og etter at produktet er kjøpt: Hvordan bruker de det og hva gjør de hvis noe plutselig ikke virker som det skal?

Kundereisen

Dette er typiske spørsmål som dukker opp i kundereisen, og disse kan Elkjøp nå besvare gjennom informative artikler – enkelt forklart for den gjennomsnittlige forbruker. Og jo mer opplyst forbrukeren blir, desto mer sannsynlig er det at de tar kvalifiserte valg av produktene de kjøper og blir fornøyde. Dette er ikke minst viktig når stadig flere kjøp blir gjort over nettet, og den kunnskapsrike Elkjøp-selgeren ikke får anledning til å gi kunden sine råd og anbefalinger før handelen er gjort. På denne måten kan Elkjøp allikevel nå ut til kundene sine når de søker etter svaret på et problem eller et behov i Google.

I tillegg til å skrive og oversette artikler for Elkjøp, bistår vi med rådgivning og kursing av Elkjøps egne skribenter, som en del av en større content-satsning i Elkjøp Nordic.

Hva vi gjør

"Med veldig dyktig prosjektledelse klarte Core Content å koordinere plan, produksjon og oversettelse av artikler i et høyt tempo. Vi opplever Core Content som et contentbyrå med et bredt nettverk av journalister, som kan dekke de fleste behov innen forskjellige temaer og kategorier."
Lillian Wallin, Nordic content marketing & social media manager i Elkjøp Nordic