Skip to content
luca onniboni 4v9Kk01mEbY unsplash Low

Redaktørtjenester

Å få et nettsted til å fungere, krever god styring og planlegging. Derfor tilbyr vi redaktørtjenester til alle som satser på innholdsmarkedsføring.

Redaktørtjenester

Å få et nettsted til å fungere, krever god styring og planlegging. Derfor tilbyr vi redaktørtjenester til alle som satser på innholdsmarkedsføring.

Innholdsmarkedsføring skiller seg markant fra annen markedsføring, og krever derfor mye av redaktøren. Flere hensyn må balanseres: Ledelsen og markedsavdelinga i bedriften eller organisasjonen skal føle at de får gjennomslag for sine behov. Samtidig er satsingen null verdt hvis ikke også målgruppa synes innholdet er verdifullt. Å veie disse interessene mot hverandre og skape forståelse for prioriteringene som er nødvendige, krever både menneskekunnskap og redaksjonell og kommersiell erfaring. Det tar også mye tid og kan være vanskelig å rekruttere riktig person til rollen. Derfor velger en god del selskaper og organisasjoner å outsource redaktørrollen og i en del tilfeller hele den redaksjonelle driften.

«Core Content leverer kvalitetsinnhold til alle flater og er dessuten en viktig sparringspartner for oss. Spesielt innen digital markedsføring, noe som har bidratt til å løfte vår satsing på nett.» -Anca Vislie, Leder Orkla content hub/PlussTid

Våre redaktørtjenester

Vi i Core Content startet som et rent content-byrå. Selv om vi etter hvert har utvidet porteføljen kraftig, har denne arven sørget for at vi har noen av bransjens mest erfarne redaktører og webredaktører i staben. Denne kompetansen gjør at vi kan tilby en rekke redaktørtjenester for våre kunder. Core Content kan:

  • Ta ansvar for hele innholdsproduksjonen, inkludert redaktørrollen. Dette gjør vi blant annet for Orklas innholdssatsing Plusstid, hvor vår redaktør blant annet har styrt roret for en omfattende videreutvikling. (Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med Plusstid.)
  • Fylle redaktørrollen og lede drift og videreutvikling av nettstedet, slik vi gjør for Kirkens Bymisjon.
  • Lede konseptutvikling av eksisterende eller nye innholdsplattformer, der vår redaktørerfaring sikrer at planene blir realistiske og gjennomførbare.
  • Hjelpe våre kunder til å bygge et mediehus med en inhouse redaksjon. Vi kan også kurse kundens interne og eksterne ressurser i hva som kreves av godt innhold og hvordan man produserer det.
  • Utarbeide eller videreutvikle design og innholdsstrategi, samt lage artikkelplaner og årshjul som gir oversikt over hvilke tematikker som er aktuelle når.
  • Gjennomføre søkeordsanalyse for nettstedet og lage artikkelforslag som ivaretar lesernes og vår kundes interesser.

 

 

Sterkt faglig miljø

Ved å velge redaktørtjenester fra oss, sikrer du også kompetanse som vanlige redaktører ikke besitter. Vi Core Content har blant annet et av Norges sterkeste miljøer innen både forbrukerinnsikt, søkemotoroptimalisering og annonsering på Facebook og Google, samt noen av bransjens beste journalister, fotografer og videofotografer. Fordi alle sitter i samme lokale og har en sterk kultur for kompetansedeling, gir dette oss en unik styrke: Innsikten gir våre redaktører bedre forståelse av målgruppas ønsker og behov, mens tett kontakt med innholdsprodusentene sikrer at ideene ikke bare blir ideer men også resulterer i innhold som er spot on i forhold til oppgaven og målsetningen. Vil du høre mer om våre redaktørtjenester? Ta kontakt for en prat eller et møte.

Ta kontakt for en kaffekopp og en prat.

 

Kontakt oss

Ønsker du en uforpliktende prat?

Vi hjelper deg gjerne, ring oss eller send oss en mail så tar vi kontakt så snart som mulig.

Kontakt oss