Skip to content

Foto og video

I en stadig mer visuell verden er fantastiske bilder og videoer viktige for å påvirke målgruppa. Vi hjelper deg til å skinne.

Foto og video

I en stadig mer visuell verden er fantastiske bilder og videoer viktige for å påvirke målgruppa. Vi hjelper deg til å skinne.

Et riktig bildeuttrykk gjør inntrykk. Et godt bilde skaper assosiasjoner og lyst: Til å ha den jakka, sykle på den stien, eller lage den oppskriften. Og de kan skape gjenkjenning, og gjøre at den potensielle kunden forstår at du snakker akkurat til ham eller henne. Videoer virker på samme måte. Særlig yngre nettbrukere foretrekker i større og større grad video framfor tekst når de surfer på nettet, noe som har gjort YouTube til verdens nest største søkemotor. Derfor – og fordi video er et fantastisk medium til å vise og forklare en del ting – bør innholdsmarkedsføring ofte inkludere også video i tillegg tradisjonelle fotografier. Vi i Core Content samarbeider med noen av de flinkeste fotografene og videofotografene i bransjen, og tilbyr derfor begge deler av høy kvalitet.

Våre bildetjenester

Hva slags bilder og video du trenger, avgjøres gjerne av innholdsstrategien, hvor vi igjen bruker vår ekspertise i forbrukerinnsiktfor å forstå hvilket uttrykk som fungerer best. Vår designer kan deretter sette opp moodboards som illustrerer hvordan strategiens føringer kan se ut i praksis. Disse eksempel-bildene gir igjen god hjelp til fotografene som skal gjøre selve jobben. På denne måten sikrer du innholdetditt riktig tone of voiceogså visuelt. Vi samarbeider med en rekke fotografer med ulike styrker. Derfor kan vi sørge for gode bilder og videoer nesten uavhengig av hvilken stil du vil ha på bildene. Her er noen av sjangrene vi gjør.

Reportasjebilder og -videoer

Troverdighet er viktig i innholdsmarkedsføring. Til native-kampanjer og testimonials bør bildeuttrykket derfor ligge tett opptil det leserne er vant til fra redaksjonelle medier. Våre fotografer har lang erfaring fra flere av Norges største aviser og magasiner, og vet derfor godt hva som kreves. Ved samtidig å jobbe tett med journalisten, sørger vi for at tekstog foto/video underbygger hverandre.

Produktbilder

Vil du la produktet stå alene mot hvit bakgrunn eller sette det i et miljø? Uansett hvilket bildeuttrykk du velger, tar vi lekre bilder som vekker lyst og nysgjerrighet.

How-to-videoer

Du kan selvfølgelig forklare hvordan du skifter bremseklosser på sykkelen, setter sammen produktet, eller lager oppskriften. Men ofte er det lettere å vise. Da er how-to-videoer gull verdt. Vi kan ta opp filmen og redigere den, og leverer gjerne en pakke med stillbilder og forklarende tekst sammen med videoen.

Unpacking-videoer

Youtube-annonsering gir god effekt spesielt mot yngre målgrupper. Men tradisjonelle reklamefilmer er svært dyre å produsere. Unpackingvideoer – filmer der et nytt produkt pakkes ut av esken – gir i mange tilfeller langt bedre kost-effekt. Vi kan forklare deg hvordan, og produsere filmen på et relativt lavt budsjett.

Portrettfotografier

Kundene vil vite hvem dere er, spesielt hvis dere selger tjenester hvor den ansatte utgjør forskjellen mellom en god og dårlig opplevelse. Derfor kan gode portrettfotografier skape den nødvendige tilliten som får kunden til å velge akkurat din bedrift. Våre erfarne portrettfotografer gjør jobben effektivt, enten hos dere eller i studio.

Ønsker du en uforpliktende prat?

Vi hjelper deg gjerne, ring oss eller send oss en mail så tar vi kontakt så snart som mulig.

Kontakt oss

Ta kontakt for en kaffekopp og en prat.

 

Kontakt oss

Våre eksperter

Kreativ leder/innholdsrådgiver Caroline Korsvoll

Caroline Korsvoll

Kreativ leder / Innholdsrådgiver