Skip to content
benjamin combs wuU SSxDeS0 unsplash

SEO retainer

Å drive en nettside er som å ha hage. Du kan aldri lene deg tilbake og tenke at «nå er jobben gjort». Nettstedet krever jevnlig stell og vedlikehold, akkurat som hagen.

SEO retainer

Å drive en nettside er som å ha hage. Du kan aldri lene deg tilbake og tenke at «nå er jobben gjort». Nettstedet krever jevnlig stell og vedlikehold, akkurat som hagen.

Feil må rettes opp

Hver gang du oppdaterer nettsida di, kan du gjøre noe feil. Lenkene kan slutte å virke, Google kan begynne å «misforstå» innholdet, finne dupliserte sider, eller rett og slett få feil beskjeder om hvilke sider den kan og ikke kan vise fram. Arbeidet med å undersøke et nettsted for slike feil, kalles teknisk SEO. Men en SEO retaineravtale hos Core Content overvåker vi nettsidene dine og passer på at det alltid fungerer som det skal. I tillegg får du en sparringspartner som kan hjelpe deg til å følge med i alle endringene som skjer i SEO-faget.

“You can’t just ‘SEO’ your website and be done. It’s a forever moving goal post.”
-Stoney deGeyter

SEO-arbeidet bør alltid bli bedre

Google, Bing og de andre søkemotorene er nemlig i konstant utvikling. Google gjør en eller flere endringer i algoritmene hver eneste dag – hele året. Noen av endringene er så store at de får egne navn, som Panda, Penguin og Hummingbird. Andre er nærmest umerkelige. Men når de legges oppå hverandre, dag etter dag og måned etter måned, kan de sakte men sikkert skyve dine viktige sider ut av Googles førsteside og ned til kjellermørket på side 2, 3 eller 4. I tillegg forandrer vi mennesker oss. Vi får nye behov og forventninger fordi samfunn og tjenester endrer seg, og lærer oss å søke på andre måter etter hvert som søkemotorene blir bedre. Dette betyr at SEO-arbeidet aldri kan settes på pause. Søkeordsanalysen fra i fjor må oppdateres, og de tekniske løsningene må vurderes med jevne mellomrom – og selvfølgelig når Google igjen har gjort store endringer i hvordan de bedømmer ulike tekniske løsninger. Ved å velge en SEO retaineravtale hos oss i Core Content, kan vi også gjøre denne jobben for deg. Vi analyserer de tekniske løsningene (teknisk SEO) underveis, og kobler funnene med løpende webanalyse for å sikre at sidene gir ønsket effekt.

Dette inneholder tjenesten

Våre erfarne SEO-eksperter kobler stor fagkunnskap med noen av markedets beste SEO-verktøyer. Dermed vil vi fortelle deg:

  • Hva som er de beste søkeordene – og når på året de trender.
  • Hvordan din nettside, og konkurrentene, gjør det for viktige ord, med utvikling og trender.
  • Om det har oppstått feil som bør utbedres umiddelbart – med konkret hjelp til hva som skal gjøres.
  • Hva som bør forbedres på nettstedet.
  • Hva konkurrentene gjør og hvor de får trafikken fra – slik at du kan styre arbeidet deretter.
  • Hvem som skriver om deg og hvem som linker til sidene dine – og til konkurrentene.

Med en retaineravtale legger vi til ditt nettsted i alle våre verktøy. Deretter setter vi opp varslingsrutiner for kritiske feil og avvik, og gir personlig oppfølging gjennom både møter og på telefon/epost for å hjelpe deg videre.

Trenger du hjelp til SEO?

Vi hjelper deg gjerne, ring oss eller send oss en mail så tar vi kontakt så snart som mulig.

Kontakt oss

Ta kontakt for en kaffekopp og en prat.

 

Kontakt oss