core content destinasjon glede

En perfekt match

Adina Broady Aasebø blir daglig leder i det nye selskapet Destinasjon Glede, som skal kurse deltagerne i å «finne mer glede i livet».

Egmont Publishing-selskapet Core Content har i samarbeid med Bjørg Thorhallsdottir startet selskapet Destinasjon Glede.

– Vi er utrolig stolte og glade for å kunne bidra til å gi mennesker mer glede i livet, sier administrerende direktør Berit Wattne i Core Content i en melding.

Destinasjon Glede er et steg-for-steg-kurs der man i løpet av ett år, gjennom åtte ulike moduler, skal få mer glede i livet ifølge innholdsbyrået.

– Som et verdidrevet selskap med fokus på content, er Destinasjon Glede og Core Content en perfekt match. Vi har over tid jobbet med å utvikle skalerbare tjenester som kan vokse i årene fremover. Destinasjon Glede er et slikt konsept og selskap, sier Wattne videre.

Core Content, som gikk under navnet Cloud Media før Egmont Publishing kjøpte seg inn i selskapet, eier 50 prosent av Destinasjon Glede.

Aasebø blir daglig leder

Adina Broady Aasebø går inn som daglig leder i det nye selskapet, samtidig som fortsetter som innsikts- og innovasjonsdirektør i Core Content.

– Core Content er et verdidrevet selskap, og det finnes vel ikke noe mer meningsfylt enn å skape mer glede i menneskers liv, sier Broady Aasebö.

Broady Aasebø, som har jobbet med innsikt om mennesker i hele sitt yrkesliv, forteller at hun det siste året har lest over 100 forskningsrapporter om lykke, hørt på podcaster og intervjuet lykkeforskere, sosiologer og psykologer for å finne ut hvorfor noen ser halvfulle glass der andre ser halvtomme.

– Med Destinasjon Glede har vi utviklet en strategi for å bli mer lykkelig. Det er en metodisk og forskningsbasert tilnærming, der Bjørg og eksperter holder deltakerne i hånden fra modul til modul, sier Broady Aasebø.

– Er dere redd for at konseptet er for «svevende» for kursdeltagerne?

– På ingen måte, sier Wattne og fortsetter:

– Destinasjon Glede har med seg noen av de fremste på områder som økonomi, kosthold, trening og relasjoner for å nevne noe. Yngvar Andersen og Silje Sandmæl er med. Morten Rørvik likeså. Sammen med disse, og en drøss med andre kjente og profilerte eksperter, skal Bjørg geleide deltakerne gjennom åtte ulike moduler som er essensielle for å oppnå mer glede i livet: Relasjoner, rutiner, trening, kosthold, økonomi, hjertesak, stress- mestring/tidsstyring og veien videre.

Ingen glede-garanti

Thorhallsdottir skal i mange år ha jobbet frem kurskonseptet.

– Vi har allerede lansert en podcast, og er i gang med å skape et rikholdig innholdsunivers bestående av blant annet artikler, videoer samt en rekke fysiske eventer rundt i Norge, sier Wattne.

– Er kurset spesielt rettet mot folk i PR eller kommunikasjonsbransjen?

– Kurset er rettet mot alle som ønsker verktøy og metoder for å finne mer glede i livet. Dette er også høyst relevant for våre bransjekollegaer. Tematikken er i tiden og timingen er suveren etter 1,5 år med Covid, sier Wattne, og legger til at de har definert kvinner som primærmålgruppe for kurset.

– Kommer kurset med noen slags garanti?

– Gjennom kurset får du tilgang til verktøy og kunnskap om lykkeøkende aktiviteter. Hele programmet er tuftet på forskning og det er ikke tilfeldig hvordan kurset er bygget opp. Du vil kunne lykkes, men det krever egen innsats.


Adina

Adina Broady Aasebø

Partner/Direktør, Innsikt og Innovasjon

adina@corecontent.no