intersport ny butikk

En verdenspilot fra Intersport

Det var høye stett, bløte kaker, blå ballonger og tusenvis av mennesker tilstede da vår kunde Intersport nylig åpnet en sportsbutikk for fremtiden.

En tur til Intersport i Sandvika er rett og slett en tur inn i retail-fremtiden. I tillegg til et stort og eksklusivt vareutvalg, finner du også det raffeste av teknologi – teknologi som skal sørge for en sømløs og spennende handleopplevelse.

En verdenspilot

Pilotbutikken er første steg i omprofileringen av Gresvig’s G-Sport- og G-MAX-butikker til Intersport. I løpet av de neste månedene vil de omprofilere over 80 butikker til Intersport, og samtidig oppgradere flere av butikkene. Dette vil gi en tettere integrering mellom ulike butikker og mellom fysiske butikker og netthandel, sier administrerende direktør i Gresvig, Lars Kristian Lindberg i en pressemelding.

Målet har vært å lage en pilotbutikk som gir en fantastisk handleopplevelse for alle sportskunder. I tillegg til at butikken vil fungere som en arena der selskapet tester ut ny teknologi og elementer som skal gi kundene fremtidens handleopplevelse.

– Det å handle hos Intersport Sandvika skal være mer enn en vanlig tur i sportsbutikken. Her skal vi kunne by på en kombinasjon av spennende aktiviteter, inspirere til rå sportsopplevelser og gi faglige råd gjennom våre dyktige medarbeidere, sier Lindberg i meldingen.

En sømløs handleopplevelse

Som del av Intersport, verdens største forhandler av sportsutstyr, vil butikkene i fremtiden kunne tilby et fantastisk utvalg gjennom kombinasjonen av fysisk og digital infrastruktur for å gi kundene en sømløs handleopplevelse.

– Denne butikken er en pilot på slik vi ønsker at en fremtidig Intersport-butikk skal være. Kundenes tilbakemeldinger på hva vi gjør her i Sandvika, blir derfor viktige i utformingen av våre øvrige butikker i resten av landet.

Vi er så stolte og imponerte over samarbeidspartneren vår, som evner å løfte retail på denne måten!


Kreativ leder/innholdsrådgiver Caroline Korsvoll

Caroline Korsvoll

Kreativ leder/ innholdsrådgiver

caroline.korsvoll@corecontent.no