Prisvinnerne med diplom i Wallmans Oslo

Pris for årets samarbeidspartner

I Core Content jobber vi alltid etter visjonen vår: Vi gjør deg god. Derfor er det ekstra hyggelig å bli kåret til årets samarbeidspartner for Wallmans Oslo.

Utfordringen var klar da dinnershowrestauranten tok kontakt med oss i fjor vår: Antallet bestillinger fra nettsida skulle opp. For å oppnå det, måtte de øke den digitale synligheten, og få bedre konvertering fra kampanjene og nettsidene.

Siden har vi bistått Wallmans Oslo med SEO-optimalisering, performance, innhold og generell rådgivning, og satt opp et dashbord hvor kunden kan overvåke trafikkutvikling og konvertering.

Gode resultater

Det viser tydelig at arbeidet har gitt resultater:

  • Inntektene fra nettbookingen de siste 6 måneder har økt med nesten 24 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.
  • Gjennomsnittlig ordreverdi har blitt over 17 prosent høyere.
  • ROI for annonseringen i Google Ads har økt med 170 prosent.

– Vi har også utfordret Wallmans Oslo til å endre mediespenden til nye plattformer, sier Henriette Danckert-Gram, som er Core Contents prosjektleder i arbeidet.

Årets samarbeidspartner

At Wallmans Oslo er fornøyde både med resultatene og samarbeidet, har nå ikke bare blitt sagt. De har også kåret Core Content til årets samarbeidspartner, en pris som – selvfølgelig – ble utdelt under det showrestauranten gjør best: Et dinnershow.

– For oss var det en selvfølge at Core Content skulle stikke av med prisen som årets samarbeidspartner. De har stilt mannsterke i møter, kommet med mange gode forslag og bistått oss i jobben med å iverksette disse, uttaler Charlotte Hauge, content manager i Wallmans Oslo.

– Core Content er profesjonelle, på, løsningsorienterte, positive og svært dyktige i jobben som utføres. Takket være hjelpen fra Cloud har vi hatt en god økning i antall billettsalg og kjennskap i markedet, sier hun videre.

Vi takker for prisen og samarbeidet, og gleder oss til fortsettelsen!


Innholdsrådgiver Gjermund Glesnes

Gjermund Glesnes

Senior innholdsrådgiver

gjermund.glesnes@corecontent.no